Gezondheid voor mens, dier en plant
  Ervaar de vitaliteit van oerwater
  De smaak van krachtig water

Terug gebeld worden?

Yt van der Ploeg, Herberg het volle leven

Yt van der Ploeg heeft op een bijzondere plek aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold zijn Herberg Het Volle Leven, waar men groenten kweekt en kookt met vitaal water. Alle gasten gebruiken daar het gevitaliseerde water. Yt zegt: “De reacties op het vitale water zijn zeer positief. Ik hoor van mensen dat het goed smaakt. Het is mijn vaste overtuiging dat het vitale water het algemeen welbevinden sterk bevordert. Eén markant voorval is dat onze herberg een aantal weken door een oppasser werd beheerd. Deze oppasser meldde dat tijdens haar verblijf haar eczeem aanzienlijk minder was geworden. Verder kweek ik zelf groenten. Deze groenten krijgen vitaal water en ik was ze er ook mee. Ik heb de ervaring dat ze hierdoor veel frisser en smaakvoller zijn.“

 


 

Onno Harmsen, afvalverwerkingsbedrijf Twence

Bij het afvalverwerkingsbedrijf Twence in Hengelo (Ov) zijn belangrijke successen behaald dankzij de Leliveld vitaliser. Op de compostafdeling wordt door een bijzonder effectief proces een hoogwaardige compost verkregen. Men verwerkt groente-, fruit- en tuinafval tot compost die op diverse plaatsen zijn nut weer bewijst. Onno Harmsen is bedrijfsleider van de composteringsafdeling. “Wij hebben zeer veel succes met het gebruik van de vitaliser. Door het gevitaliseerde water hebben de bacteriën die voor de compostering zorgen nu meer zuurstof ter beschikking. De bacteriën kunnen zich hierdoor beter ontwikkelen en dit maakt dat zij effectiever kunnen werken.” “Er vindt een herordening van de moleculen in het water plaats; moleculen worden georganiseerd in hun originele verband. Niet gevitaliseerd water beschikt over veel “informatie” die niet natuurlijk is en als zodanig niet wordt herkend door bacteriën. Dit is ook een extra reden dat het gevitaliseerde water wordt hergebruikt bij de compostering: de juiste informatie in het water blijft behouden en bacteriën en micro-organismen hebben minder overlast van onbekende structuren in het water. Hierdoor doen zij hun werk veel sneller en effectiever!”

Resultaten hiervan zijn:
dat de rijpingsgraad stabiel is
dat de compost vrijwel niet meer stinkt
dat de compostering nu in 3 weken gebeurt i.p.v. in 10 weken
dat de compost van een aanzienlijk betere kwaliteit is.

Bovendien is de uitstoot van lucht- en geuremissies aanzienlijk gedaald.

 


 

Domiek Post, Bistro 't Olde Stadhuus

Domiek Post is eigenaar van Bistro 't Olde Stadhuus in Ommen. Hij schafte in augustus van 2008 een vitaliser aan en is vanaf het begin al enthousiast. "Wat 't meest opvalt is dat ik haast geen kalk meer in de machines en in de glazen heb, dat scheelt me een hoop werk en glasbreuk." 't Olde Stadhuus serveert bij ieder kopje koffie standaard een Ommer Amandelmop, een bolletje ambachtelijk bereid ijs en een glaasje water. Met het gevitaliseerde water smaakt deze verrassing nu nóg lekkerder.

 


 

Mark Bloemberg, therapeut

Mark Bloemberg is visceraal-manueel therapeut. Al geruime tijd was hij op zoek naar schoon, vitaal water. Hij vond het belangrijk om gezondheid met de toegevoegde waarde van gezond water te stimuleren. Na onderzoek besloot hij te kiezen voor een vitaliser. Sinds het gebruik van het vitale water ervaart Mark dat hij meer energie heeft en dat zijn eigen gezondheid op een hoger niveau is gekomen. Hij merkt dat hij situaties en mensen beter aanvoelt. Daardoor kan hij kan zijn cliënten beter van dienst zijn. In zijn praktijk heeft hij inmiddels ook een vitaliser. Na de behandeling krijgt men dikwijls een flesje vitaal water mee. Mark is er van overtuigd dat het water een positief effect heeft op het denken. “Met positieve gedachten genezen mensen beter en ik ben er van overtuigd dat het water een ontgiftende werking heeft. Mijn cliënten merken dat ook.” zegt Mark. Hij kiest bewust voor vitaal water met behoud van mineralen, zonder die uit het water te filteren.

 


 

Johan Tuten, melkveehouder

Johan Tuten uit Dalfsen heeft een melkveebedrijf en sinds 2002 een vitaliser. Zijn zoontje had destijds eczeem. Na het gebruik van het vitale water werd het eczeem minder. Binnen veertien dagen was het geheel verdwenen.  Zelf had Johan altijd last van zeer vermoeide benen. Deze klacht is ook geheel verdwenen. Buiten dit is hij er van overtuigd dat het vitale water ook goede invloed heeft op zijn bedrijf. Hij houdt melkkoeien en heeft sinds 2002 aanzienlijk minder problemen met het vee dat prima melk produceert. Het celgetal is flink afgenomen.

 


 

Hans van der Kolk, paardentrainer

Hans van der Kolk heeft een Trainings- en handelsstal onder eigen naam. Hij is een gepassioneerd paardenliefhebber en traint zijn springpaarden voor wedstrijden. Hij rijdt zelf wedstrijden en met zeer goed (internationaal ) resultaat. Ook zijn zijn klanten zeer tevreden met de aankoop van een paard. Op een gegeven moment had Hans een paard op stal dat niet wilde groeien, niet goed in de vacht zat, onrustig was en geen schik had, zoals hij het zegt. Er was al van alles aan geprobeerd maar het mocht niet baten. Hans besloot een vitaliser te plaatsen. Na twee weken was het paard genezen. "Je herkende hem niet meer terug" zegt Hans. "Het dier begon te glimmen en te groeien. Hij was gewoon veel energieker en had het goed naar de zin."

"Na het plaatsen van de vitaliser heb ik praktisch geen dierenartskosten meer gehad. Al mijn paarden gaan prima en mijn gezin ook. We gebruiken thuis natuurlijk ook gevitaliseerd water. Het verschil kun je goed merken."

 


 

Jan van Tolij, Van Tolij Transport

Een bijzonder effect van de Leliveld vitaliser is de brandstofbesparing in de auto. Jan van Tolij van Van Tolij Transport uit Oudleusen heeft met dezelfde rijstijl een besparing van 10% op zijn dieselverbruik gerealiseerd nadat hij een vitaliser in zijn brandstofsysteem monteerde. “Normaal reed ik altijd 1:2,7 maar sinds de vitaliser rij ik met dezelfde rijstijl 1:3. Ter controle haalde ik ‘m er weer af en toen reed ik weer 1 op 2,7.”