Gezondheid voor mens, dier en plant
  Ervaar de vitaliteit van oerwater
  De smaak van krachtig water

Terug gebeld worden?

Horeca
Het grote voordeel van de vitalisers in de horeca laat zich gemakkelijk raden. Koken met vitaal water, groente die langer vers blijft, minder poleren, gasten die vitaal water drinken, al dan niet tegen betaling, een goede energie in keuken en restaurant.

Therapie
Er zijn inmiddels tientallen therapeuten die het effect van de Leliveld vitaliser hebben beproefd en de waarde ervan doorgeven aan hun klanten.

Uw centrale verwarming
Water dat door de Leliveld vitaliser is gegaan, geleidt warmte beter. Gebruikers hebben de ervaring dat ze minder gas hoeven te stoken voor hun centrale verwarming en warmwatervoorziening. Het huis is sneller warm. De besparingen liepen op tot 8%. Een gemiddeld huishouden verstookt zo’n 1500 euro per jaar aan gas, dus dat bespaart in dat geval zo’n 120 euro per jaar. Ervaringen zeggen ook dat bij het aftappen blijkt dat het water niet meer zo vies is als men gewend was in de cv-installatie. Dat komt doordat het dode water is vervangen door levend, goed gestructureerd water.

 

Wellness
Een aantal grote wellnesscentra heeft geweldige ervaringen met de Leliveld vitalisers. De atmosfeer in de centra en het water zijn van excellente kwaliteit. Water en lucht gaan telkens weer langs de vitaliser en maken een bezoek aan deze centra een extra heerlijke ervaring. Natuurlijk levert dit het centrum naast goede pr ook kostenbesparingen op, met name in de verwarmingskosten.